Hoe kunnen we je helpen?

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt wanneer het gaat om je tattoo; de verzorging van je tattoo; hoe het zit met betalingen en ga zo maar door. Hieronder proberen we antwoord te geven op de vragen die we het meest van jullie horen.

Voorzorg

Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent van te voren. Goed eten en drinken zorgt ervoor dat je lichaam op haar sterkst is en de uitdaging die haar te wachten staat goed kan opvangen. 

Vrij logisch, maar we willen het toch benoemen: Geen alcohol en/of drugs 24 uur van tevoren.


Verder is het prettig als je gemakkelijke kleding aan hebt indien nodig voor de plaats waar de tattoo komt. In verband met inktdruppels is het altijd goed om (oude) zwarte kleding aan te trekken.

Bij een zit van 3 uur of langer is het altijd goed om je lichaam tussendoor wat brandstof te geven. Neem wat te eten mee! Getatoeëerd worden kost een hoop incasseringsvermogen en adrenaline: hierdoor verlies je energie. 

Neem iets mee om jezelf te vermaken. Een praatje maken kan altijd maar een tattoeerder moet ook kunnen focussen op het werk.

Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik op een tattoo afspraak kom? Inklappen

Je mag iemand meenemen, maar houdt er rekening mee dat er iemand aan het werk is. Te veel mensen kan voor onnodige afleiding zorgen en komt het uiteindelijke resultaat van je tattoo niet ten goede. We vragen je om niet meer dan 1 persoon mee te nemen. We hebben meerdere tatoeëerders aan het werk en de ruimte is helaas niet groot genoeg voor te veel mensen.

Mag ik iemand meenemen naar mijn tattoo afspraak? Inklappen

Nazorg

Na het zetten van je tattoo word een folie om je tattoo aangebracht, deze zorgt ervoor dat in de eerste uurtjes geen vuiltjes of dergelijk in je tattoo wond kunnen komen dit ter voorkomen van infecties. De folie mag na 4-6 uurtjes worden verwijderd e daarna schoongewassen worden met lauwwarm water en unicura zeep. Dit is een anti-bacteriële zeep zonder parfum en is ook de enige zeep die gebruikt mag worden bij het schoon maken van je tattoo wond. 

Na het wassen dep je je tattoo met Een droge doek schoon. Vervolgens smeer je deze circa 3 weken  2 tot 3 maal daags in met bepanthen. GEEN vaseline!

Hoe moet ik mijn tattoo verzorgen? Inklappen

Een tattoo is gemiddeld na 7 dagen uitwendig genezen. De gehele genezingsperiode duurt 3 tot 6 weken. Natuurlijk speelt de algemene gezondheid, lichamelijke conditie en persoonlijke hygiene hierbij een belangrijke rol.

Hoe lang duurt het genezen van een tattoo? Inklappen

Ontwerp

Het ontwerp van je tattoo krijg je de avond voor je afspraak te zien. Het is dan ook niet nodig om eerder hiervoor te mailen of te appen. Hier zal dan ook niet op worden gereageerd. Voor hele kleine tattoos geldt: deze sturen wij nooit van tevoren, maar krijg je pas op de dag zelf te zien.

Wanneer krijg ik mijn tattoo ontwerp te zien? Inklappen

Hygiene

Ja, Backtoblackink is in het bezit van een GGD-vergunning. Wij werken volgens de landelijke richtlijnen van veilig tatoeëren. 

Werken jullie met een GGD-vergunning? Inklappen

Shopregels

Wij als team van Backtoblackink willen iedereen graag persoonlijk te woord staan en vinden een stukje klantvriendelijkheid uiterst belangrijk omdat een tattoo nemen een weloverwogen keuze moet zijn. Echter door alle verschillende platformen is het voor ons onmogelijk om het overzicht te bewaren en iedereen daadwerkelijk op tijd te woord te staan en verder te helpen. Wij danken je ons voor jullie begrip.

Waarom reageren jullie niet op whatsapp, instagram of facebook? Inklappen

Foto’s en video’s maken mag na het vragen van toestemming aan de tatoeëerder. De tatoeëerder bepaalt.

Mag ik foto's maken tijdens het tatoeëren? Inklappen

Als alles goed verloopt in het genezingsproces hoef je niet terug te komen na het zetten van je tattoo. Echter kan het soms gebeuren dat dit proces niet goed is verlopen: het is tenslotte levend weefsel. Hier kom je dan ook pas achter na de genezingsperiode. Wij kunnen het dan kostenloos bijwerken. De garantie geldt tot maximaal 3 maanden na het zetten van de tattoo.

LET OP:

  1. Wij werken alleen tattoo’s bij die door een van onze artiesten gezet zijn!
  2. De tattoo wordt door de betreffende artiest beoordeeld. Vervolgens krijg je te horen of je terug mag komen voor een bijwerksessie.

 

Is het mogelijk om een tattoo te laten bijwerken? Inklappen

Betaling

Wij hanteren een minimum-prijs van 50 euro. Voor kleine tattoos kunnen wij vooraf een prijs afspreken. Bij grotere tattoos wordt er 100,- per uur gerekend en voor een dagsessie hanteren wij een prijs van 450,- hierbij werken wij gemiddeld 5 a 6 uur.

Ook vragen wij een aanbetaling van 50,-. Deze word in mindering gebracht als je op je gemaakte tattoo afspraak komt. Als deze niet 48h van te voor word afgezegd kunnen wij de aanbetaling helaas niet meer verrekenen.

Wat Kost een tattoo? Inklappen

Betalen kan contant, per pin bankoverschrijving of middels een betaalverzoek (tikkie)

Welke betaalmogelijkheden zijn er? Inklappen